Handen på hjärtat

Onsdag mitt i veckan

Kategori: Vardag

 
Idag har jag varit trött. Hela eftermiddagen passerade som i ett töcken, och jag hade vansinnigt svårt att hålla ögonen öppna på jobbet. Det blir inte bättre av att mitt jobb till största delen är stillasittande framför datorn. Lyssnade på musik och försökte peppa mig själv de sista timmarna, men det hjälpte inte. Mina kollegor som jag delar rum med kände sig också ovanligt trötta idag, och vi misstänker att det beror på den dåliga ventilationen i rummet.
 
Jag blev dock lite piggare när jag slutade för dagen och fick åka in till stan för att möta upp min vän Helene. Det är några veckor sedan vi senast sågs, och det fanns mycket att prata om. Vi hann även med lite shopping. Inget speciellt, bara en t-shirt och lite annat småplock för min del. Sedan skrek magen min efter mat, så det fick bli en caesarsallad och en islatte på ett fik i Skrapan. Det var väl ingen jättekulinarisk upplevelse, men jag blev åtminstone mätt.
 
Kvällen har annars ägnats åt att mata ettåringen med kvällsgröt och melon, och sedan natta honom. Han var trött, lilla gullisen, och slocknade nästan direkt. Och jag borde väl också sova egentligen.
 
 
Kommentera inlägget här: