Handen på hjärtat

Babblarna på Skansen

Kategori: Vardag

 
I dag var det söndagsutflykt för hela slanten. Vi mötte upp Marielle och Ella på Skansen för att se Babblarna- musikalen. Tyvärr hade lilla Lee blivit sjuk, så han fick vara hemma med David. Men jag är glad att tjejerna i familjen kunde komma ändå.
 
 
Efter att ha röjt loss i lekparken bredvid Solliden åt vi lunch. Jag tog SJÄLVKLART köttbullar. Finns det köttbullar på menyn kan det ju aldrig bli fel. Musikalen var bra, men Max tajmade in att bli supertrött och jättegnällig ungefär en kvart in. Så det var bara att sätta honom i vagnen och promenera runt lite tills han somnade. Vilket gick fort. Tråkigt, med tanke på att han tycker om Babblarna.
 
 
 
 
Ella slocknade också så fort det var slut, så vi vuxna kunde passa på att köpa varsin mjukglass och promenera runt och titta på djuren. Det var verkligen en supermysig eftermiddag. Kul att träfa Marielle igen, det var alldeles för längesen. En i familjen har somnat gott nu, och jag tror att vi andra två också kommer slockna ovaggade när det är dags. Det brukar bli så av mycket frisk luft och promenerande.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: